Produsele achizitionate prin intermediul site-ului NERV beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplică numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea sau inlocuirea produsului in cauza.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, ansamblarea incorecta, intretinerea incorecta, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, după caz, de certificatul de garanţie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

Garantia nu se aplica in cazul coletelor deteriorate de firmele de curierat folosite. Este obligatia clientului de a verifica integritatea produselor livrate, de a consemna documentul de transport (AWB) si de a formula o reclamatie la firma de curierat care i-a livrat coletul