Interview with Robi
   05/06/2017 17:36:00     #nervfamily
Interviu cu Robi

Robi 

Despre Robi:

Robi este poate cel mai talentat longboarder din Romania. Vine din Brasov, iubeste adrenalina si sporturile extreme. Tocmai din acest motiv a si inceput pasiunea pentru longboard, in vara lui 2012. Nu dupa mult timp, a realizat ca este sportul in care pune cea mai mare pasiune si in care isi doreste sa faca performanta. in ceea ce priveste stilul, Robi acopera cam toate ramurile longboardingului. Downhill-ul si slide-ul oferindu-i doza de adrenalina de care are nevoie iar cruising-ul relaxare. Faptul ca practica acest sport in Brasov, ii da avantajul reliefului care transforma orice drum (chiar si pana la magazin) intr-o pista antrenanta. Ceea ce i se pare atractiv la longboard este faptul ca poate prinde o viteza mai mare decat pe skate.

Pe viitor, Robi isi doreste sa dezvolte cat mai mult acest sport in Romania si sa ajunga la cat mai multe concursuri, pe podiumuri cat mai inalte!

Pentru Robi, sa fii rider inseamna sa-ti placa sa-ti traiesti viata la maxim, inseamna pasiune, dedicare, forta, efort fizic (mult ) si oportunitatea de a avea inca o familie pe care multi o gasesc in cuvantul "echipa".

Premii

Locul 1 – Urban Surfers Bucuresti – categoria Slide

NERV feat Robi:

Colaborarea s-a nascut in 2013, in urma unui concurs. Noua ne-a placut evolutia lui rapida si spiritul liber iar lui i-a placut atitudinea NERV.

De ce poarta Robi NERV? Pentru ca se potriveste atitudinii si stilului sau de viata!

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/robiiilongboardistu
Instagram: https://www.instagram.com/robert.stefann/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJ7Rl23W6F1pbIKItTM01_A