In cazul in care vrei sa renunti la un produs din comanda ta, acesta poate fi returnat gratuit. Iata care sunt conditiile:

  1. Comanda trebuie sa fi fost livrata pe teritoriul Romaniei. Daca ai comandat din afara tarii si doresti un retur, nu putem asigura costul transportului, acesta va fi suportat de tine. Contacteaza-ne pentru detalii.
  2. Conform legislatiei in vigoare poti returna un produs in maxim 14 zile de la livrarea comenzii, in caz contrar nu vom mai putea accepta returul.
  3. Produsul nu trebuie sa fie purtat si trebuie returnat cu ambalajul original, etichetele si alte accesorii cu care a fost livrat.
  4. Inainte de a returna un produs te rugam contacteaza-ne prin orice metoda de mai jos, dupa ce stabilim returul si confirmam, livrarea se poate face.
  5. Orice pachet trimis fara confirmare nu va putea fi rambursat.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator