NERV livreaza prin Posta Romana pe teritoriul Uniunii Europene, mai specific, in Spatiul Economic European. Acest lucru insemnand si Norvegia. Nu se fac insa livrari in Regatul Unit / Anglia.

In cazul in care adresa de livrare este in afara Romaniei, site-ul va limita curierii valabili la Posta Romana iar plata se va putea face doar prin card bancar prin MobilPay. Livrarea poate dura pana la 10 zile.

NERV livreaza prin curierat rapid pe teritoriul Romaniei. In pagina de comanda poti alege curierul pe care il preferi. Timpul de livrare este intre 1-2 zile in functie de stocul disponibil in acel moment sau de unele situatii exceptionale ce pot aparea. Daca totusi apar probleme, se vor rezolva prin telefon si email.

Comenzile de peste 200 de lei beneficiaza de livrare gratuita doar pe teritoriul Romaniei. Daca valoarea unei comenzi se afla sub aceasta suma, se va aplica o taxa de livrare de 21 de lei in cazul livrarilor domestice. Aceasta suma va fi afisata separat pe pagina de comanda.
Taxa de livrare pentru comenzile in afara tarii este de 50 de lei indiferent de valoarea lor.

La primirea comenzii, te rugam sa verifici continutul coletului. Asigura-te ca acesta contine ce ai comandat si ca produsul sau produsele livrate se afla in stare buna. Orice reclamatie trebuie trimita in scris sau telefonic in maxim 24 de ore de la livrarea comenzii.

Vom livra comenzile plasate pana in ora 14:00 in 24-48 de ore. Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi livrate in 48 de ore.
Comenzile plasate vineri dupa 14:00 sau in timpul weekendului se vor procesa in cursul zilei de luni si se vor livra in 24 de ore.
Timpul de livrare poate fi influentat de disponibilitatea produselor in stoc.

Serviciile de curierat rapid pe care le folosim livreaza la usa: atunci cand coletul tau ajunge la cel mai apropiat sediu al curierului, dispeceratul te va suna si te va informa ca ai o livrare, veti stabili intervalul orar in care te vei afla la adresa specificata de livrare si iti vor livra comanda la usa. In cazul in care nu esti disponibil intr-o perioada convenabila, vei putea sa-ti ridici pachetul de la cel mai apropiat sediu al curierului. Plata se face online prin card bancar sau in sistem ramburs in momentul livrarii. Click aici pentru mai multe informatii in legatura cu plata.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator