NERV a luat fiinta la inceputul anului 2013 din dorinta de a schimba ceva in industria de streetwear romanesc si de a pune pe piata produse de inalta calitate.

Brandul s-a format in jurul unei echipe de tineri cu aptitudini si specializari diferite dar cu o viziune comuna care in timp a definit tot ceea ce este NERV acum, insuflandu-i atitudinea prin muzica, arta, sport si stilul de viata liber pe care si-l doreau.

Ideea de a crea un brand care sa reprezinte idealurile generatiei lor a venit in mod natural. Pe langa dorinta de a le oferi tuturor celor ca ei un brand de haine cu care se pot identifica, si-au dorit ca toata productia sa fie locala, pentru a controla indeaproape calitatea si detaliile produselor.

NERV a sustinut de la inceput artisti din toate fatetele muzicii underground din Romania cat si sportivi din diferite categorii (skateboard, bike si snowboard).

In final, brandul este realizat cu forte proprii, atat financiare cat si ca munca depusa. Fara interventia unor investitori externi directia acestuia va ramane mereu aceeasi. Prin urmare, NERV este si va ramane mereu liber!

Misiunea NERV

NERV. Inca un pas spre libertate.

Misiunea noastra este de a face clientii NERV sa se simta la fel cum ne simtim si noi cand purtam produsele noastre. Atunci cand un client poarta un produs, trebuie sa simta libertatea mai aproape. Fiecare produs ar trebui sa transmita aceasta libertate, fie ea si simbolica.

Cand cineva este la scoala dar asteapta sa se dea cu placa spre casa; cand cineva este pe partie dar urmeaza sa participe la un eveniment seara; cand cineva este intr-o sedinta dar se gandeste la excursia din urmatorul weekend, atunci NERV este acolo, oferind suport moral si material pentru toate ocaziile.

Cand cineva poarta NERV, este mai aproape de varianta sa de libertate.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator