1. Plata cu numerar
  1. La livrarea prin curier. Poti achita contravaloarea comenzii curierului care iti inmaneaza coletul (pe loc).
 2. Plata online cu card bancar
  1. Comenzile plasate pe site-ul NERV pot fi achitate online cu cardul bancar Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro. Platile sunt procesate prin intermediul Netopia mobilPay. NERV nu va solicita sau stoca datele cardului tau, citeste aici politica de confidentialitate mobilPay .
 3. Plata prin vouchere cadou
  1. Poti cumpara si plati prin sistemul de vouchere cadou. Acestea se achizitioneaza de pe site-ul NERV si pot fi folosite pentru plata unei comenzi pe site in termenul de valabilitate specificat (nu mai mult de un an de la achizitionare). Clientul poate achita o diferenta pentru o comanda care are o valoare mai mare decat voucherul pe care il detine.
   Daca valoarea comenzii este mai mica decat valorea voucherului acesta va fi utilizat in integrime iar clientul nu va fi rambursat cu suma necheltuita.
  2. Poti plati si prin voucherele de discount primite prin promotii sau campanii care pot reduce valoarea unei comenzi cu o suma sau cu un procent. Acestea vor avea un termen de valabilitate specific, dar care nu va depasi un an.
  3. Voucherele cadou si voucherele de discount nu sunt cumulabile cu alte oferte, nu sunt transmisibile si in caz ca nu este specificat explicit, pot fi folosite doar o data.
 4. Plata in rate egale, fara dobanda

  Iti oferim posibilitatea platii in maxim 12 rate lunare egale, fara dobanda, pentru posesorii de carduri bancare de cumparaturi emise de urmatoarele societati bancare:

  1. Garanti Bank - Bonus Card

   Bonus Card, primul card de credit cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard, dar si de a refinanta cardul de credit de la alta banca in conditii avantajoase.

   Beneficii la cumparaturi:

   • Castigi bonus. Pana la 10% din valoarea cumparaturilor se intoarce in contul tau de fiecare data cand platesti cu Bonus Card.
   • Cumperi gratuit. Cu bonusul acumulat cumperi ce iti doresti din magazinele partenere (peste 5000 de magazine partenere)
   • Platesti in rate fara dobanda. Pe site-ul NERV poti achita comanda in maxim 12 rate lunare egale
   • Perioada de gratie. Beneficiezi de intre 20 si 50 de zile perioada de gratie cu 0% dobanda

   Pentru mai multe detalii te rugam sa vizitezi www.bonuscard.ro sau da-le un telefon la Alo Garanti, 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retele de telefonie).

  2. Credit Europe Bank - Card Avantaj

   Folosind Card Avantaj de la Credit Europe Bank poti plati in 2 pana la 12 rate egale, fara dobanda, direct pe site-ul NERV!

   Cum poti obtine Card Avantaj?

   • Poti merge la orice sucursala Credit Europe Bank
   • Aplica online pe www.cardavantaj.ro
   • Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicita emiterea unui CardAvantaj
  3. Banca Transilvania - Card Star BT

   Prin programul Star BT de la Banca Transilvania poti beneficia de maxim 12 rate egale fara dobanda direct pe site-ul NERV. In program sunt incluse cardurile MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary si Visa Platinum.

   Click aici pentru detalii.

  4. Alpha Bank - Card de cumparaturi

   Folosind Alpha Card poti achizitiona produsele in 2 pana la 12 rate egale fara dobanda direct pe site-ul NERV. Informatii despre programul Alpha Bank: https://www.alphabank.ro/persoane-fizice/carduri/plata-in-rate/rate-la-comercianti

   Cum poti obtine un Alpha Card?

   • Aplica online pe Alpha Bank
   • Suna la numarul: 08008 25742 (apel gratuit) si solicita emiterea unui card.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator