Accesarea, vizionarea si cumpararea de produse de pe site-ul NERV presupune acceptarea automata dispozitiilor din acest document
Acest contract se incheie intre utilizatorul care prin efectuarea unei comenzi pe site devine cumparator si va fi numit ca atare in textul acestui document si brandul NERV, reprezentat de firma SC Glaso Visual Market SRL referit in textul de mai jos ca NERV.

 1. Continut si Copyright

  1. NERV este proprietarul intregului continut al site-ului si face eforturi sustinute pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate. In cazuri exceptionale pot aparea anumite inadvertente punctuale precum modificarea, fara preaviz a pretului si specificatiilor unuia sau mai multor produse dar si unele erori de operare.
  2. Toate imaginile produselor au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pretul afisat.
  3. NERV nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile cauzate de aparitia unor erori de software sau de anumite defectiuni tehnice aparute la server (preturi afisate incorect, produse care apar in stoc dar nu sunt disponibile). Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile efectuate in urma unor asemenea erori. Aceste probleme vor fi solutionate in mod amiabil in privat.
  4. Orice promotie de pe site este valabila numai in limita stocului disponibil.
 2. Obligatiile cumparatorului

  1. Cumparatorul se angajeaza sa foloseasca site-ul NERV respectand legile in vigoare atat in tara accesarii site-ul cat si in Uniunea Europeana.
  2. Cumparatorul se angajeaza sa ofere date reale si actualizate in vederea unei bune colaborari. De asemenea ia la cunostinta ca NERV nu este responsabil de orice problema generata de oferirea date incorecte.
  3. Cumparatorul se angajeaza sa foloseasca un limbaj adecvat si politicos in interactiunile cu departamentul de relatii cu clientii si cu personalul firmelor de curierat folosite. In caz contrar dreptul cumparatorului de a folosi site-ul poate fi retras si comenzile active (daca sunt) vor fi anulate. NERV isi rezerva dreptul sa sisteze complet complet comunicarea cu orice cumparator care nu respecta aceasta clauza si renunta la obligatia de a solutiona problemele discutate.
  4. Cumparatorul se angajeaza sa colaboreze cu firmele de curierat folosite si ia la cunostinta NERV nu este responsabil de orice fel de probleme in procesul de livrare care este cauzat de firma de curierat (livrare intarziata, lipsa notificarilor, pachete deteriorate, etc...). Aceste probleme vor fi solutionate amiabil in privat.
 3. Obligatiile NERV

  1. NERV se angajeaza sa livreze comenzile efectuate pe site in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitatea curierilor si a perioadei calendaristice.
  2. NERV se angajeaza sa nu divulge informatii personale despre cumparatori, acestea incluzand date personale, conversatii generate in interactiunea cu acestia si alte date care apartin acestora.
   Citeste mai mult in
  3. NERV se angajeaza sa rezolve pe cale amiabila orice fel de problema care este generata de utilizarea site-ului.
  4. NERV se angajeaza sa solutioneze probleme aparute la produsele in perioada de garantie in timp util intr-un mod cat mai avantajos pentru cumparator. Schimbul cu un produs identic, sau, in functie de stoc inlocuirea cu un produs asemanator sau alte promotii.
 4. Frauda

  1. Orice fel de incercare de accesare a datelor personale ale unui utilizator, de modificare in vreun fel a continutului site-ului sau de afectare a performantelor serverului pe care ruleaza site-ul NERV, va fi considerata tentativa de frauda si va fi raportata imediat organelor competente in vederea inceperii urmaririi penale impotriva celor ce au savarsit aceasta fapta.
  2. Orice tentativa de manipulare a codului pentru obtinerea de informatii private sau plasarea unor comenzi invalide va fi considerata frauda de asemenea.
 5. Dispozitii finale

  1. NERV isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare ale acestor prevederi dar si orice alte modificari asupra structurii si continutului site-ului, fara obligatia de a anunta in prealabil utilizatorii.
  2. Daca oricare din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, aceasta clauza nu va afecta in vreun fel valabilitatea celorlalte clauze.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator