S.C. Glaso Visual Market S.R.L., in calitate de vanzator/producator de ochelari la comanda, referit in urmatorul document ca vanzator, acorda o garantie de 12 luni pentru produsele vandute prin intermediul www.nerv.ro. Aceasta garantie se acorda de la data livrarii produsului catre cumparator/utilizator, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare descrise mai jos: 

Conditii de acordare a garantiei 

Perioada de garantie incepe de la data eliberarii produsului consemnata in certificatul de garanatie. Cumparatorului i se garanteaza ca produsul va fi reparat gratuit, in cazul defectarii acestuia in conditiile normale de utilizare pe durata perioadei de garantie. Inlocuirea produsului se va face numai atunci cand repararea nu este posibila. Orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioada rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si cumparator conform legii 449/2003, in termen de maxim 15 zile calendaristice. 

Garantia acordata prin prezentul certificat se refera strict la produsul achizitionat. Nu face obiectul prezentei garantii prescriptia optometrica prezentata de purtator, pe baza careia a fost livrat produsul, vanzatorul nefiind in niciun fel raspunzator pentru corectitudinea datelor inscrise in prescriptia optometrica.

La solicitarea acordarii garantiei, cumparatorul este obligat ca, impreuna cu produsul defect, sa trimita o copie a facturii si certificatului de garantiei primite in colet impreuna cu produsele comandate.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor te rugam sa ne contactezi prin oricare metoda de mai jos.

Urmatoarele situatii anuleaza acordarea garantiei:

  • Utilizatorul nu prezinta toate documentele solicitate
  • Interventiile (inclusiv montajul lentilelor) sau reparatiile executate asupra produsului de catre firme si persoane, altele decat personalul calificat al vanzatorului 
  • Neconcordanta dintre produs si caracteristicile inscrise in certificatul de garantie aparuta dupa momentul vanzarii 
  • Schimbarea starii originale a produsului

Urmatoarele defecte nu sunt acoperite de garantie: 

  • Defecte generate de zgarieturi, deformari, fisuri, distrugeri partiale sau totale
  • Defecte generate de nerespectarea de catre cumparator/utilizator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare si utilizare a produsului prevazute in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul
  • Defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor sau vibratiilor

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator