S.C. Glaso Visual Market S.R.L., in calitate de vanzator/producator de ochelari la comanda, referit in urmatorul document ca vanzator, acorda o garantie de 12 luni pentru produsele vandute prin intermediul www.nerv.ro. Aceasta garantie se acorda de la data livrarii produsului catre cumparator/utilizator, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare descrise mai jos: 

Ochelarii de soare, ski si snowboard NERV sunt creati in exclusivitate pentru a fi folositi in zilele insorite, la ski sau la snowboard. Acestia nu sunt ochelari de protectie. Scopul lor este de a proteja impotriva vantului, zapezii, radiatiei solare si umiditatii. Ochelarii nu sunt proiectati pentru a proteja impotriva impactului cu obiecte dure. Nu folosi ochelarii de ski la condus.

Toti ochelarii NERV sunt livrati cu un saculet de microfibra pentru depozitare si curatare. Folosirea acestui saculet prelungeste viata acestora. Este recomandat ca acest saculet sa fie curatat ocazional.

Interiorul lentilelor ochelarilor NERV de ski este tratat cu o soutie anti-ceata. Evita zgarierea acesteia in timpul curatarii. Foloseste saculetul livrat pentru a curata prin tamponare, nu frecare. Frecarea de orice fel a lentilei pe interior si exterior poate deteriora straturile de finisare ceea ce va duce la o functionare defectuoasa la utilizare.

Durata de viata a ochelarilor nu poate fi bine definita, deoarece aceasta depinde de felul utilizarii, intretinere, conditii de mediu si uzura. Daca ochelarii prezinta deteriorari evidente, se recomanda inlocuirea imediata a acestora.

Garantie

Ochelarii NERV au o garantie de doi ani impotriva oricarui defect de fabricare. Garantia aceasta nu acopera zgarieturi de orice fel. Garantia este valabila doar la achizitionarea de la un distribuitorautorizat NERV sau de la NERV.

Conditii de acordare a garantiei 

Perioada de garantie incepe de la data eliberarii produsului consemnata in certificatul de garanatie. Cumparatorului i se garanteaza ca produsul va fi reparat gratuit, in cazul defectarii acestuia in conditiile normale de utilizare pe durata perioadei de garantie. Inlocuirea produsului se va face numai atunci cand repararea nu este posibila. Orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioada rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si cumparator conform legii 449/2003, in termen de maxim 15 zile calendaristice. 

Garantia acordata prin prezentul certificat se refera strict la produsul achizitionat. Nu face obiectul prezentei garantii prescriptia optometrica prezentata de purtator, pe baza careia a fost livrat produsul, vanzatorul nefiind in niciun fel raspunzator pentru corectitudinea datelor inscrise in prescriptia optometrica.

La solicitarea acordarii garantiei, cumparatorul este obligat ca, impreuna cu produsul defect, sa trimita o copie a facturii si certificatului de garantiei primite in colet impreuna cu produsele comandate.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor te rugam sa ne contactezi prin oricare metoda de mai jos.

Urmatoarele situatii anuleaza acordarea garantiei:

  • Utilizatorul nu prezinta toate documentele solicitate
  • Interventiile (inclusiv montajul lentilelor) sau reparatiile executate asupra produsului de catre firme si persoane, altele decat personalul calificat al vanzatorului 
  • Neconcordanta dintre produs si caracteristicile inscrise in certificatul de garantie aparuta dupa momentul vanzarii 
  • Schimbarea starii originale a produsului

Urmatoarele defecte nu sunt acoperite de garantie: 

  • Defecte generate de zgarieturi, deformari, fisuri, distrugeri partiale sau totale
  • Defecte generate de nerespectarea de catre cumparator/utilizator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare si utilizare a produsului prevazute in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul
  • Defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor sau vibratiilor

Intretinerea ochelarilor

Pentru a putea mentione standardele de performanta pentru care au fost proiectati ochelarii NERV, este necesara intretinerea corespunzatoare a acestora.

Atunci cand interiorul lentilei se umezeste, acesta devinde susceptibil la zgarieturi, caz in care nu trebuie sters prin frecare. Tamponeaza lentila cu un material textil moale pentru a elimina umezeala sau permite-I uscarea. Atunci cand lentila s-a uscat la temperatura camerei ea poate fi lustrita usor cu un material moale pentru a elimina petele. Interiorul si exteriorul lentilei se pot curata cu apa de la robinet clateste lentila si urmeaza instructiunile de mai sus pentru uscare.

Pentru a evita zgarieturile, ochelarii trebuie asezati mereu cu lentila in sus. Daca lentila este zgariata, feteriorata sau are alte semne care pot dauna vizibilitatii ea trebuie inlocuita imediat. Daca aceste lentile deteriorate nu sunt schimbate, nu poate fi garantata protectia pentru care ochelarii au fost proiectati.

Ochelarii trebuie depozitati in locuri uscate si calde, feriti de lumina soarelui sau caldura excesiva. Inainte de a incepe un sezon, ochelarii trebuie verificati. Daca lentila sau rama par deteriorate, lentila trebuie schimbata sau ochelarii in sine trebuie schimbati.

Nu folosi detergenti sau alte chimicale puternice pentru a curata ochelarii.

Atentie

Acesti ochelari nu sunt proiectati pentru a proteja impotriva impacturilor cu obiecte dure.
Te rugam sa ii folosesti cu atentie.

Contacteaza-ne!

Poti sa ne scrii in pagina de contact, la adresa de email, contact@nerv.ro pe pagina de Facebook NERV, sau in chatul din site.

Inscrie-te la newsletterul NERV pentru a primi un cod promotional de -10%!

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.

Produsul a fost adaugat la comparator